Vélemények a termékről |
A PÁLINKA LEÍRÁSA
Intenzív, fűszeres, karamelles, vaníliás illat, ízben a zöld dióra jellemző erőteljes aromákkal, fahéjas, szegfűszeges, kávés jegyekkel.
Fogyasztását 16-18 °C-on ajánljuk
Az 1958 óta üzemelõ pálinkafõzde ma is eredeti hivatását teljesíti. 1986-tól mûködtetõje, majd tulajdonosa is jómagam vagyok: Savanya Géza, szesz- és likõrgyártó, élelmiszergépész, egyéni vállalkozó, a Pálinka Lovagrend tagja.
A pálinkafõzdében a Sióagárdon és környékén élõ szorgos gazdák gondos munkájának köszönhetõen az íz- és zamatanyagban gazdag gyümölcs- és törkölycefrébõl illetve borból fõzött kisüsti pálinka kiváló minõségben kerül elõállításra.
A termékek állandó, magas minõségi fokát a hagyományos eljárások valamint a modern technológia ötvözete garantálja.
Fõzdéinkben bérfõzött pálinka elõállításán túl kereskedelmi forgalomba hozható pálinka párlásával is foglalkozunk.
Cégünknél a pálinkafõzés két üzemben zajlik; mindkettõ Szekszárd környékén található: Sióagárdon valamint Decs-Szõlõhegyen
Kapcsolódó cikkek: