- Prémium minőségű magyar pálinkák és párlatok a Magyar Pálinka Házától! - https://www.magyarpalinkahaza.hu -
Roston pulykamell mandulás-aszaltszilvás raguval
Szerző: admin - 2009. augusztus 10. hétfő - 15:41 | Kategória: Gasztronómia,Pálinkapercek | 108 Comments
Hozzávalók:
Mártás:
A húsokat sózzuk, borsozzuk, majd roston megsütjük. Közben karamellizáljuk a cukrot, majd felöntjük fehérborral és 3 dl vízzel. Hozzáadjuk a szilvát, a mandulát, a citromlét, fahéjat, valamint egy csipet sót. Forrás után hozzáadjuk a keményítőt, amit előtte 1 dl vízben elkeverünk. Végül adagoljuk a szilvapálinkát. Végül 2-3 percig főzzük. Tálalásnál a pulykamell tetejére halmozzuk a mártást. Köretnek burgonyapürét vagy krokettet adunk.
Feind János konyhafőnök, Agárdi Látogatócentrum – Agárdi Pálinkafőzde
A bejegyzés forrásoldala a Prémium minőségű magyar pálinkák és párlatok a Magyar Pálinka Házától!: https://www.magyarpalinkahaza.hu
URL a bejegyzéshez: https://www.magyarpalinkahaza.hu/roston-pulykamell-mandulas-aszaltszilvas-raguval/
Kattintás ide a nyomtatáshoz
Copyright © 2009 Magyar Pálinka Háza. Minden jog fenntartva!