Vélemények a termékről |
A PÁLINKA LEÍRÁSA
Mandulás, marcipánosságát magkarakteréből merítő, finoman édes, utóízében mégis kissé fanyar párlat, mely különlegességét gyümölcsös illata is emeli.
A napfény, az illat és a zamat elixírje
Mivel a pálinka hungarikum, úgy gondoltam, hogy a magyar nemesi és falusi zenei hagyományok világát egyaránt őrző fogalmat választok márkanévként. Így lett pálinkánk neve Palotás. Ezt a méltóságteljességet és virtust egyaránt kifejező táncot ma is a legszebb ünnepeken, a legmívesebb ruhákban – bordó-aranyban, fehér csipkés köténnyel, illetve fekete mentében – járják a párok. Szeretnénk, ha pálinkáinknak ugyanúgy tartása volna, mint a palotást táncolóknak. Örülnénk, ha – akár lassú kóstolgatással, akár férfias figurázással – a Palotás Pálinkák az Alföld ízeivel gazdagítanának mindenkit.
Hungarikum, az Alföld ízeivel.
Pálinkafőzdénk elsősorban a környéken termelt gyümölcsökből készíti pálinkáit, ezáltal hűen tükrözi a tájegység egyedi ízvilágát. A főzés és a palackozás egyaránt kézműves technológiával történik és célunk, hogy ettől ne térjünk el, ezáltal minden tekintetben egyedi terméket kínáljunk.
Őze-dűlői főzdénkben kizárólag a minőséget szem előtt tartva készítjük italainkat. Kajszi, szilva, Vilmoskörte, meggy, bodza, galagonya, som, csipkebogyó, málna, szamóca, birs, cseresznye, Golden Alma, kökény mellett többféle szőlő, így ottonel muskotály és cserszegi fűszeres is szerepel a „táncrendünkben”.
Egészségükre!
Horváth Antal,
a Palotás Pálinkaházat működtető
Aranyablak Kft. tulajdonos-ügyvezetője
Kapcsolódó cikkek: