Vélemények a termékről |
A PÁLINKA LEÍRÁSA
Csodás virágillat és a mézédes szilvakarakter tökéletes egysége. A szilva zamata az ízében is intenzíven megjelenik, fahéjjal diszkréten aláfestve. Komplex és precíz pálinka, eljut a határokig, de sehol sem lépi át őket.
Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Báró Harruckern Gyulai Pálinka Manufaktúra Kft.Proszit
Illatos, ízes gyümölcsökből főzzük tiszta, finom, 100%-os párlatainkat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.
- A HunDeszt 2008 Magyar Nemzeti Pálinkaversenyről erdei som és bodzapálinkáink 2 aranyat, vilmoskörténk pedig egy ezüstöt hozott el.
- A világ legnagyobb pálinkaversenyén, a bécsi Destillata 2009-en Jonathan almapálinkánk ezüstérmes, bodzánk pedig bronzérmes lett.
Kapcsolódó cikkek: