Vélemények a termékről |
A PÁLINKA LEÍRÁSA
Szolid, behízelgő, enyhén édeskés, az orrba csendesen belopakodó érett gyümölcs-illat. Szájba véve az érett, lédús vilmoskörte íze omlik el, a háttérben fűszeres aláfestéssel, nagyon kellemes körtehéj-tónussal. Könnyed, szolíd, kellemes termék. Rántott csirkéhez, ananászos pulykamellhez kíválóan illik. Meghitt együttlétek kellemes kísérője lehet.
Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Báró Harruckern Gyulai Pálinka Manufaktúra Kft.Proszit
Illatos, ízes gyümölcsökből főzzük tiszta, finom, 100%-os párlatainkat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.
- A HunDeszt 2008 Magyar Nemzeti Pálinkaversenyről erdei som és bodzapálinkáink 2 aranyat, vilmoskörténk pedig egy ezüstöt hozott el.
- A világ legnagyobb pálinkaversenyén, a bécsi Destillata 2009-en Jonathan almapálinkánk ezüstérmes, bodzánk pedig bronzérmes lett.
Kapcsolódó cikkek: