Vélemények a termékről |
A PÁLINKA LEÍRÁSA
Illata szívderítően fiatalos, lendületes és friss! Tele fűszerekkel, citrusokkal és virágillattal, édeskés marcipán-tónussal enyhén aláfestve. Ízében édeskés, fűszeres és üde. Rendkívül elegáns jegyekkel van felvértezve. Szép, komplex termék, mely nagyon jól társítható szárnyas sültekhez és könnyedebb sertés vagy marha ételekhez, például rántott bordához vagy borjú bécsihez. Vasárnapi ebédek kellemes kísérője lehet.
Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Báró Harruckern Gyulai Pálinka Manufaktúra Kft.Proszit
Illatos, ízes gyümölcsökből főzzük tiszta, finom, 100%-os párlatainkat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.
- A HunDeszt 2008 Magyar Nemzeti Pálinkaversenyről erdei som és bodzapálinkáink 2 aranyat, vilmoskörténk pedig egy ezüstöt hozott el.
- A világ legnagyobb pálinkaversenyén, a bécsi Destillata 2009-en Jonathan almapálinkánk ezüstérmes, bodzánk pedig bronzérmes lett.
Kapcsolódó cikkek: