Vélemények a termékről |
A PÁLINKA LEÍRÁSA
Szépen kibomló, rendkívül fűszeres illat: zöldbors-fehérbors-citromfű harmónia, amelyet édeskés birs-jelleg fest alá gazdagon. Szánkban még szebben, az illatokkal teljes összhangban bomlanak ki az ízek. Fiatalos, kemény gerinc mellé épülnek fel a fűszerek, citrusok, és a háttérből kellemes birsalma kompót és sajt íze festi alá a kompozíciót. Ajánlható gyümölcsszósszal kísért főtt és sült szárnyasokhoz, almatortához, kávé mellé süteménnyel.
Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Báró Harruckern Gyulai Pálinka Manufaktúra Kft.Proszit
Illatos, ízes gyümölcsökből főzzük tiszta, finom, 100%-os párlatainkat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.
- A HunDeszt 2008 Magyar Nemzeti Pálinkaversenyről erdei som és bodzapálinkáink 2 aranyat, vilmoskörténk pedig egy ezüstöt hozott el.
- A világ legnagyobb pálinkaversenyén, a bécsi Destillata 2009-en Jonathan almapálinkánk ezüstérmes, bodzánk pedig bronzérmes lett.
Kapcsolódó cikkek: