Vélemények a termékről |
A PÁLINKA LEÍRÁSA
Lágy és elegáns. Illatában enyhén túlérett gyümölcs-jelleget ad, marcipános almatónussal aláfestve, enyhe fűszeresége a héjból származik. Ízében édeskés, gyümölcsös, rendkívüli viaszosságából származó fiatalos csípősséggel. Fűszeres, testes, közepesen hosszú lecsapással, erős nyomással a garaton. Ajánlható fűszeres szárnyas-pecsenyék, kávé és almáspite vagy almásrétes mellé.
Az első gyulai pálinkafőzdét Harruckern János György alapította meg 1731-ben. Az általa elindított, közel 300 éves hagyomány folytatója a Báró Harruckern Gyulai Pálinka Manufaktúra Kft.Proszit
Illatos, ízes gyümölcsökből főzzük tiszta, finom, 100%-os párlatainkat, melyeknek, 20 - 22 °C fokon kóstolva, minden egyes cseppjében ott érezhető a gyümölcs bársonyos lelke.
- A HunDeszt 2008 Magyar Nemzeti Pálinkaversenyről erdei som és bodzapálinkáink 2 aranyat, vilmoskörténk pedig egy ezüstöt hozott el.
- A világ legnagyobb pálinkaversenyén, a bécsi Destillata 2009-en Jonathan almapálinkánk ezüstérmes, bodzánk pedig bronzérmes lett.
Kapcsolódó cikkek: