Vélemények a termékről |
A PÁLINKA LEÍRÁSA
Jelenleg nem kapható!
A hagyomány szerint a szederrel kezdõdik a pálinkafõzési szezon, mert a túlérett gyümölcs nem áll el sokáig. Illata enyhén emlékeztet az eperre, de ízében tisztán felismerhetõ a szeder. Diszkréten fûszeres jellegû.
Manapság amikor minden termék, ami az asztalunkra kerûl gépek segitségével készûl,szinte nelkülözve az emberi beavatkozást, igazán üdítõ és ritka színfolt a teljesen kézzel készülõ Csetényi pálinka.
Szeszfõzdénkben a régi hagyományos rézüstben, fatüzeléses rendszerben készül e kívaló ital.
A gyümölcsök begyűjtése, fõzésén át a palackozásig mindent családi vállalkozasban végzünk,hisz igazán csak így tudjuk biztosítani minden egyes üveg kitûnõ minõségét.
Ezek a párlatok a magyar többszáz éves pálinkafõzési szokásoknak megfelelõen,
Kóstolja meg az itt kapható pálinkáinkat és mi garantaljuk hogy nem éri majd csalódás,
A Csetényi pálinkák garantáltan 100% valódi válogatott gyümölcsbõl készûlnek és a családfõ Varga Laszló pálinkafõzõ mester alkohol fokban nem ismer tréfat,mindig tradicionálisan 50 %.ra fõzi.
Minden országnak megvan a nemzeti itala, Magyarországnak a pálinka. Ismerje meg a magyar kisüsti pálinka utánozhatatlan ízét! Igazán üdítő és ritka színfolt a teljesen kézzel készült csetényi pálinka. Szeszfőzdénkben a régi hagyományoknak megfelelően rézüstben, fatüzeléses rendszerben készül e kiváló ital. A gyümölcsök begyűjtésétől, a főzésen át a palackozásig mindent családi vállalkozásban végzünk, hisz igazán csak így tudjuk biztosítani minden üveg kitűnő minőségét. Ezek a párlatok garantáltan 100% érett, tiszta gyümölcsből készülnek, és mivel Varga László nem ismer tréfát az alkoholban mindig 50v/v főzi a párlatot!
Látogasson el a Bakony szívébe Cseténybe, mely Zirctől 14km-re található. Kóstolja meg a pálinkánkat és mi garantáljuk nem fog csalódni, hiszen egy felnőtt embernek naponta négy centiliter ajánlott, akár étvágygerjesztőnek ,de nagyon jó a téli hideg vagy akár a nyári meleg ellen is. Időpont egyeztetés után lehetőség van csoportok fogadására is.
Álljon ezen írás végén pár gondolat, amitől a szokások valódi tradíciókra vallanak:
A pálinkát mindíg 16-18 c hőmérsékleten tálald!
A pálinkával való koccintás után mindíg nézz partnered szemébe.
Lassan kortyold, élvezd a gyümölcs valódi ízét!!!
Kapcsolódó cikkek: