Vélemények a termékről |
A PÁLINKA LEÍRÁSA
A birsbõl készült pálinka finom alma és körte jellegû, és szép bodza virágjegyekbõl épül fel, amelyeket finom fûszerek, könnyed citrus hangsúly és kevés muskotályosság jellemez. Az illatban és ízben karakteresen megjelenik a fanyar héj jelleg és a könnyed, tiszta kompótjegy. Kellõ pihentetés után rendkívül szép, letisztult, parfümös vonásokkal rendelkezõ, különleges, komplikált pálinka nyerhetõ belõle.
Manapság amikor minden termék, ami az asztalunkra kerûl gépek segitségével készûl,szinte nelkülözve az emberi beavatkozást, igazán üdítõ és ritka színfolt a teljesen kézzel készülõ Csetényi pálinka.
Szeszfõzdénkben a régi hagyományos rézüstben, fatüzeléses rendszerben készül e kívaló ital.
A gyümölcsök begyűjtése, fõzésén át a palackozásig mindent családi vállalkozasban végzünk,hisz igazán csak így tudjuk biztosítani minden egyes üveg kitûnõ minõségét.
Ezek a párlatok a magyar többszáz éves pálinkafõzési szokásoknak megfelelõen,
Kóstolja meg az itt kapható pálinkáinkat és mi garantaljuk hogy nem éri majd csalódás,
A Csetényi pálinkák garantáltan 100% valódi válogatott gyümölcsbõl készûlnek és a családfõ Varga Laszló pálinkafõzõ mester alkohol fokban nem ismer tréfat,mindig tradicionálisan 50 %.ra fõzi.
Minden országnak megvan a nemzeti itala, Magyarországnak a pálinka. Ismerje meg a magyar kisüsti pálinka utánozhatatlan ízét! Igazán üdítő és ritka színfolt a teljesen kézzel készült csetényi pálinka. Szeszfőzdénkben a régi hagyományoknak megfelelően rézüstben, fatüzeléses rendszerben készül e kiváló ital. A gyümölcsök begyűjtésétől, a főzésen át a palackozásig mindent családi vállalkozásban végzünk, hisz igazán csak így tudjuk biztosítani minden üveg kitűnő minőségét. Ezek a párlatok garantáltan 100% érett, tiszta gyümölcsből készülnek, és mivel Varga László nem ismer tréfát az alkoholban mindig 50v/v főzi a párlatot!
Látogasson el a Bakony szívébe Cseténybe, mely Zirctől 14km-re található. Kóstolja meg a pálinkánkat és mi garantáljuk nem fog csalódni, hiszen egy felnőtt embernek naponta négy centiliter ajánlott, akár étvágygerjesztőnek ,de nagyon jó a téli hideg vagy akár a nyári meleg ellen is. Időpont egyeztetés után lehetőség van csoportok fogadására is.
Álljon ezen írás végén pár gondolat, amitől a szokások valódi tradíciókra vallanak:
A pálinkát mindíg 16-18 c hőmérsékleten tálald!
A pálinkával való koccintás után mindíg nézz partnered szemébe.
Lassan kortyold, élvezd a gyümölcs valódi ízét!!!
Kapcsolódó cikkek: