- Prémium minőségű magyar pálinkák és párlatok a Magyar Pálinka Házától! - https://www.magyarpalinkahaza.hu -
Agárdi túrós palacsinta
Szerző: admin - 2009. augusztus 10. hétfő - 13:18 | Kategória: Gasztronómia,Pálinkapercek | 52 Comments
A hozzávalókból lágy palacsintatésztát készítünk és forró serpenyőben, egy kis zsiradék hozzáadásával palacsintákat sütünk. A tölteléket elkészítjük, a palacsintába halmozzuk, majd felcsavarjuk. Elkészítjük a forró meggyet: a cukrot karamellizáljuk, majd vörösborral felöntjük és beletesszük a meggyet, a diót és a fűszereket, végül keményítővel sűrítjük. Tálaláskor a „V” alakban elrendezett palacsinták közé halmozzuk a forró meggyet.
Hozzávalók 4 fő részére:
Palacsintatészta:
Töltelék:
Forró meggy:
Feind János konyhafőnök, Agárdi Látogatócentrum – Agárdi Pálinkafőzde
A bejegyzés forrásoldala a Prémium minőségű magyar pálinkák és párlatok a Magyar Pálinka Házától!: https://www.magyarpalinkahaza.hu
URL a bejegyzéshez: https://www.magyarpalinkahaza.hu/agardi-turos-palacsinta/
Kattintás ide a nyomtatáshoz
Copyright © 2009 Magyar Pálinka Háza. Minden jog fenntartva!