Vélemények a termékről |
A PÁLINKA LEÍRÁSA
Különleges párosítás az egymást jól kiegészítő szőlő és vadmeggy. Citrusos, savanykás, meggy illatok keverednek a visszafogottabb, mazsolás-mézes szőlőjegyekkel és szőlővirág illattal. Mindez kölcsönöz a pálinkának valami bájt, mely ugyanakkor markáns csokoládét és mandulát idéző emlékképeket mutat. A vadmeggy és a szőlő tökéletes összhangja különleges élményt nyújt a szájban. Komplex íz világát laza gyümölcsösség, citrusosság, édes szőlőíz, fűszeresség uralja. A végén a keserű csokoládé és a mandula az, ami kellő erőt adva hosszan megmarad. Férfias, egyedi kuriózum.
Pálinkafőzdének a 106 éves „Masinaház”-at újították fel Hegykőn, a Fertő-Hanság Nemzeti Park területén. A látványfőzde 2014-ben megkapta a „Fertő-táj legszebb háza” elismerést. Családias környezetben ötvözik a pálinkafőzéshez fűződő hagyományokat a legmodernebb technikával. Lendületes megjelenésükkel és prémium párlataikkal céljuk részt venni abban a munkában, ami ezt a csodás nemzeti italunkat méltó szintre emeli a minőségi alkoholfogyasztásban. A fogyasztókat szeretnék rádöbbenteni az ízek gyümölcsösségére, sokféleségére.
Céljuk kezdetektől az volt, hogy prémium kategóriás párlatokat készítsenek. Motivációjuk nem az örökölt technológia, hanem az önmagunkkal és környezetünkkel szembeni igényesség.
Nem ipari, hanem kézműves gasztronómiai vállalkozásnak tartják magukat. Vevőkörük is e szerint alakul, hiszen pálinkáik nem csak az igényes regionális vendéglőkben találhatóak meg, hanem hírneves budapesti éttermekben, bárokban is.
A gyümölcsökhöz megpróbálnak mindig a lehető legnagyobb alázattal nyúlni, magukat pedig folyamatosan képezik, hogy a feladathoz szükséges tudásuk lehetőleg minél mélyebb és széleskörűbb legyen.
Kapcsolódó cikkek: